Snøen er her, vi kaster oss rundt og begynner med serierenn allerede mandag 8 januar.

Serierenn for langrenn har fellestart på de minste klassene, og individuell start for de eldre. Alle under 11 års klassen går valgfri stil på alle løp. For klassene 11 år og oppover vil det være varierende om det er klassisk eller skøyting. Alle renn starter kl 18. De minste starter først. Møt opp i god tid, første gangen må alle være der til senest 17.30 for nummer utdeling !

8 januar – skøyting
22 januar – klassisk
5 februar – skøyting
19 februar – klassisk
4 mars – skøyting, Kvammameisterskap.

I år har vi ute et nytt system for påmelding, vi ønsker å gå over til den webbasert løsning for å lette arbeidet under rennne. Legger ved link under til påmelding, her er vi kjent med at det kan være noe utfordring første gangen en bruker det.

1. Logg inn i minidrett og legg til barna dine på deg. For at dette skal fungere når du skal melde på må barna ha medlemskap i kvam LSK.
2. Åpne linken fra Eq, trykk på påmelding.
3. Logg inn med samme informasjon som på minidrett.
4. Trykk på meld på, du velger så den som skal påmeldes. Dersom de du skal melde på ikke står på denne lista, vent et døgn etter du endret informasjonen i min idrett. Virker det fortsatt ikke spør en skiskyttervenn eller ta kontakt på 95434272 ( Lars Norheim )

Alle nye ting må gå seg litt til, fortvil ikke. Dersom det ikke funker får alle starte ! Bare ta kontakt med Lars. Vi må ta ting litt etterhvert.

Link til påmelding:
https://live.eqtiming.com/70000#dashboard