Kvam LSK er stolte over en stor gjeng aktive skiskyttere vi har 😊 Her kommer en oppsummering fra første delen av sesongen med et bilde dryss.

I Norges cupen og asko cup har klubben 4 aktive utøvere som deltar og reiser landet rundt. Her finner vi Hedda og Andrea som konkurrer i klassen k18. Malin og Hanna konkurrer begge i senior klassen for kvinner. Her er mange gode prestasjoner, blant annet kan vi nevne at Malin fikk en fin 2 plass på Lygna sist helg, mens Hedda skøyt 4 fulle hus i et og samme renn. En stor bragd ! Klubben gratulerer begge.

De yngre utøverene startet sin kretsserien 3 juledag i Herresåsen, der Voss Skiskytterlag inviterte til New Boliden cup nr 1. mange tok turen og det ble mange gode plasseringer. Dette gir en gledes følelse og mestring som utøverne tar med videre i sesongen.

Denne helgen har 7 spreke utøvere deltatt på Kvalfoss sprinten i Holmenkollen som er en av årets store høydepunkter. Reise rapportene forteller at lørdag var en strålende dag, mens i dag kom både vinden og tåka som førte til større utfordringer. Tross dette ble det gode resultater både lørdag og søndag. Alltid Spennede og prøve gå mot litt andre utøvere enn en er vant med. Til slutt er det viktig huske det sosiale og dette blir en helg som går inn i minneboka for både små og store som har vært med på tur 😊

Et bilde sier mer en 1000 ord så her kommer et bildedryss fra forskjellige fotografer: Silje L. Mo, Jon Anders Nygård, Eirin Måkestad og Leif Mo.