Skiskytterne er nå godt inne i sin vinter sesong.
Her skjer det utrolig mye. Sist helg ble kretsrennene i Vik avlyst på grunn av snømangel. Vi i Kvam LSK benyttet derfor snøen på Sjusete og stelte istand et erstatningsrenn. Rennet hadde 69 utøvere til start, takket være villige foreldre, sponsorer, gode ungdommer og pensjonerte skiskytterforeldre gikk løpet knirkefritt.

Denne helga har Kvam LSK stilt på kretsrenn i Hålandsdalen. Alltid like Spennede og nytt dor noen med fellestart. Mange tar med seg gode erfaringer og minner fra denne dagen. Det er mange gode resultat i mange klasser så lager en liten oversikt under.

Sjusete 19 februar: Jørgen går inn til en god 3 plass. Synneva fikk en fin 2 plass i j12. Jakob går inn til god 2 plass i G14. Philomene får 3 plass i J14. Ronja går inn til en strålende seier i J13. Balthasar får en flott 2 plass.

Hålandsdalen: Lørdag tok Balthasar en strålende første plass, og på søndag en god 3 plass i sin klasse. Jørgen gikk inn til god 2 plass på søndag. Synneva vinner sin klasse j12 på søndag og får en flott 3 plass på lørdag. Perle går inn til en flott 3 plass på søndag. Ronja gjør to nye strålende løp og får med seg 2 plass begge dager. Philomene får med seg en god 2 plass denne lørdagen. Både Hedda og Andrea stilte til start denne helga. På søndag ble det en skikkelig spurt mellom jentene mot mål, som endte med de fikk en delt 1 plass i K17, imponerende se på ! På lørdag vant Andrea klassen, mens Hedda fikk en god 3 plass.

 

Noen utøvere har også oppnådd diamant denne sesongen, det vil si at de skyter to fulle hus på små blinker.

Hanna deltok i stafett med et lag for Hordaland sist helg på Lillehammer. Laget fikk en flott sølvmedalje

Det er med glede med klubben gratulerer med alle fantastiske prestasjoner og gleder seg over den gode aktivisten vi har i gruppa.